Beleggingsvisie 2018 met Roelof Salomons en Guido Dierick

Door een economische bril bekeken was 2017 verrassend goed. In zowat alle belangrijke economische blokken ontwikkelde de groei gaandeweg meer snelheid en kwam daarbij boven verwachting uit. Wat vertrouwen geeft bij de start van een kersvers (beleggings)jaar.

Terecht of niet? Wat kunnen we verwachten? Daar blikken wij graag met u op vooruit. Tijdens ‘Beleggingsvisie 2018’ krijgt u een kijk op het nieuwe beleggingsjaar en een spannend waargebeurd verhaal.

Economische trends

Wat zijn de belangrijkste economische trends en waar moeten we op letten in het komende beursjaar? Wat doet de Eurozone-economie, stijgt de rente en hoe zit het met de groeilanden? 'Chief Strategist' Roelof Salomons neemt u mee in de ontwikkelingen op Macro-economisch gebied.

Het wonder van Brainport

Een Brainport succesverhaal; investeren met vallen en opstaan. Het leest als een spannend boek, het succesverhaal van NXP. Wat is er gebeurd? Welke stappen zijn gezet? Guido Dierick, 'Executive Vice President & Directeur Nederland NXP Semiconductors N.V.', vertelt u over dit wonder van Brainport.

Programma

  • 19.00 uur Ontvangst Conference Center High Tech Campus
  • 19.30 uur Opening met Jean Pierre Stoffens, directeur Private Banking Eindhoven
  • 19.35 uur Roelof Salomons, Chief Strategist, 'Macro economische ontwikkelingen in 2018'
  • 20.30 uur Guido Dierick - Executive Vice President & Directeur Nederland NXP Semiconductors N.V., 'NXP - een Brainport succesverhaal; investeren met vallen en opstaan'
  • 21.15 uur Afsluitende borrel

Locatie

U bent op woensdag 31 januari 2018 van harte welkom in het Conference Center van de High Tech Campus in Eindhoven. De High Tech Campus is het paradepaard van Brainport Eindhoven. Er werken ruim 11.000 hoogopgeleide onderzoekers van over de hele wereld in maar liefst 160 bedrijven en onderzoeksinstituten.

Wilt u erbij zijn?

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Neem dan contact op met Alwin van Dijk. Stuur een e-mail naar a.j.m.vandijk@vanlanschot.com of bel (088) 553 12 50.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot