Vaktechnisch seminar & Sintborrel voor intermediairs

De koude dagen staan weer voor de deur. Van Lanschot Arnhem en Nijmegen nodigen intermediairs traditiegetrouw uit voor de sinterklaasborrel en het jaarlijkse vaktechnisch seminar.

Sinterklaasborrel

Tijdens de sinterklaasborrel kunt u in een ontspannen sfeer bijpraten met de bankiers van Van Lanschot en fiscalisten, accountants, notarissen, advocaten en makelaars van kantoren uit Arnhem en Nijmegen.

Aanvang borrel 17.30 uur, einde 20.00 uur.

Vaktechnisch seminar

Wij vinden het belangrijk om het relationele aspect te verbinden met inhoud. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om op efficiënte wijze uw kennis te vergroten op het gebied van financiële dienstverlening en organiseren wij voorafgaand aan de sinterklaasborrel een seminar.

De thema’s dit jaar zijn:

  1. Privacy-structuren, verzorgd door mr. Hakky Raijmakers, vermogensstructureerder Apeldoorn-Zwolle
  2. Bedrijfsoverdracht, door mr. Hanneke Kroonenberg RB namens het Kenniscentrum van Van Lanschot


De bijeenkomst stelt u, in het kader van permanente educatie, in staat om kennis te vergaren op het gebied van financiële dienstverlening. Deze kennis kan van toegevoegde waarde zijn voor uw (dagelijkse) werkzaamheden en advisering. Voor het bijwonen van deze bijeenkomsten ontvangt u twee PE-punten (NBA-, KNB- en RB-punten).

Aanvang seminar 15.00 uur, einde 17.30 uur.

Waar en wanneer?

Graag heten wij u op 4 december vanaf 15.00 uur welkom op ons kantoor in Nijmegen aan de Oranjesingel 4, 6511 NS Nijmegen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Marlijn van de Pavert op telefoonnummer (055) 582 55 04 of via EventsNO@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot