Zevenheuvelennacht in Nijmegen

Bent u klant van Van Lanschot en gaat u - net als het Van Lanschot Running Team - in Nijmegen de Zevenheuvelennacht lopen op zaterdag 18 november? Dan bent u samen met uw supporters van harte welkom op ons kantoor aan de Oranjesingel 4 .

Dat Van Lanschot ook een sportieve bank is, bewijst ons Van Lanschot Running Team al vele jaren. Dit jaar loopt het team weer mee met de Zevenheuvelenloop. Nieuw dit jaar is dat we ook meedoen met de Zevenheuvelennacht. Loopt u ook mee? Kom dan naar ons kantoor. Ons pand aan de Oranjesingel 4 bevindt zich vlak bij de start en finish.*

Doet u mee aan de Zevenheuvelenloop op zondag 19 november? Ook dan bent u meer dan welkom!

Programma 18 november

  • Vanaf 17.00 uur ontvangst met koffie, thee en sportieve versnaperingen, omkleden
  • 19.00 uur Start 7 kilometer
  • 20.00 uur Borrel
  • 21.00 uur Afsluiting

Programma 19 november

  • Vanaf 11.00 uur ontvangst met koffie, thee en sportieve versnaperingen, omkleden
  • 13.00 uur Start Zevenheuvelenloop
  • 15.30 uur Borrel
  • 17.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Wilt u starten vanuit ons kantoor in Nijmegen of hebt u een vraag? Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert, e-mail marlijn.vandepavert@vanlanschot.com, telefoon 06 573 284 45.

* We raden u aan met het openbaar vervoer te komen, gezien de drukte en zeer beperkte parkeergelegenheid.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot