Jaguar Land Rover The Adventure Lifestyle Event met Van Lanschot Den Bosch

Samen met exclusieve partners organiseert automerk Jaguar en Land Rover op woensdag 4 oktober aanstaande van 19.30 tot 22.30 uur het The Adventure Lifestyle Event. Tijdens deze avond kunt een prachtig programma verwachten vol verrassingen, spetterend entertainment en zeer bijzondere Jaguars en Land Rovers. Vervelen hoeft u zich absoluut niet. Samen met de participanten verzorgen zij voor u een prachtige avond waarbij zelfs een modeshow plaatsvindt.

Van Lanschot is met haar team uit Den Bosch hierbij aanwezig en graag zouden wij onze relaties bij dit bijzondere event als onze gast ontmoeten.

Het The Adventure Lifestyle Event vindt plaats in het Jaguar Land Rover The Adventure pand aan Reitscheweg 35 in ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden
Wilt u meer weten of u aanmelden? Neem contact op met Esther Weekers, telefoon (040) 265 71 10, e.weekers@vanlanschot.com.

Tot ziens op woensdag 4 oktober aanstaande!

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot