Prinsjesdagbijeenkomst 2017

Op donderdag 28 september praten Hanneke Kroonenberg en Jeroen Hemstra u bij over de meest in het oog springende wijzigingen die op Prinsjesdag zijn aangekondigd.

De ontvangst voor deze bijeenkomst is vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur starten wij de bijeenkomst met een inleiding voor de Regiodirecteur Private Banking, Judith Jeuring. Om 16.10 begint de 1e presentatie door Hanneke Kroonenberg en om 16.40 uur zal de 2e presentatie starten door Jeroen Hemsta. Na de presentaties is er ruimte voor vragen en een afsluitende borrel.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie dan kunt u contact opnemen met Esther Weekers door te mailen naar e.weekers@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot