Prinsjesdagbijeenkomst 2017

Op maandag 25 september organiseren wij een Prinsjesdagbijeenkomst. Op deze dag deelt Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot, zijn actuele beleggingsvisie en praat Hanneke Kroonenberg, senior vermogensstructureerder bij Van Lanschot, u bij over de meest in het oog springende wijzigingen die op Prinsjesdag zijn aangekondigd. Naast de presentaties stellen wij u ook graag voor aan de nieuwe directeur van kantoor Hilversum, Susan Leerkes.

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 11.45 uur op kantoor Hilversum aan de 's-Gravelandseweg 178 in Hilversum. Na de presentaties sluiten wij om 13.20 uur graag nog met u af en beantwoorden wij al uw vragen.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie dan kunt u contact opnemen met Belle van Lith door te mailen naar eventsm@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot