Mastercard Veldhelden in De Kuip in Rotterdam

De spelers van Feyenoord en FC Shakhtar Donetsk betreden het veld van De Kuip voor de UEFA Champions League op 17 oktober 2017. Hand in hand met de Mastercard Veldhelden! Wie dat zijn? Dat is nog onbekend. Het zou uw zoon of dochter kunnen worden.

Na een fantastische entree geniet u samen met uw kind van de wedstrijd op een gereserveerde plaats. Wilt u als Mastercard-houder ook kans maken op deze onbetaalbare ervaring?

Betaal dan tussen 11 september en 30 september 2017 met uw Van Lanschot Creditcard Gold (Mastercard®). Schrijf u direct in en misschien staat uw zoon of dochter op het veld.

Kijk op Mastercard Veldhelden 2017.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot