Vermogensbeheerbijeenkomst in Nijmegen

Net als voorgaande jaren, organiseren wij voor u dit najaar een vermogensbeheerpresentatie bij Van Lanschot Nijmegen. Dit jaar zullen wij de bijeenkomst combineren met een unieke Bourgogne wijnproeverij, verzorgd door Wijnhuis JanotsBos. Graag nodigen wij relaties van Van Lanschot Nijmegen - eventueel met introducé(e) - uit voor deze bijeenkomst op donderdag 17 november 2016.

Jan van de Ven, Vermogensbeheer, geeft een toelichting op de resultaten van de afgelopen tijd. Ook blikt hij vooruit op de verschillende markten en de wijze waarop Vermogensbeheer hierop inspeelt. Daarnaast zal Hakky Raijmakers, structureerder bij Van Lanschot, ingaan op diverse fiscaliteiten, mede gebaseerd op de wijzigingen zoals aangekondigd op Prinsjesdag.

Bij Wijnhuis JanotsBos (Meursault Frankrijk) is een wijnproeverij een echte belevenis. JanotsBos deelt graag met u haar filosofie van wijnmaken en laat u genieten van diverse mooie door haar geproduceerde Bourgogne wijnen. Er zal volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Programma

  • 19.45 - 20.00 uur Ontvangst met koffie en thee
  • 20.00 - 20.45 uur Presentatie Vermogensbeheer door Jan van de Ven
  • 20.45 - 21.00 uur Presentatie Actuele Fiscaliteiten Hakky Raijmakers
  • 21.00 - 21.45 uur Wijnproeverij door Wijnhuis JanotsBos

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert, telefoonnummer (055) 582 55 04, e-mail: marlijn.vandepavert@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot