'Amerika kiest. En daarna?'

Van Lanschot Zuid-Limburg nodigt u uit op de thema-avond 'Amerika kiest. En daarna?' op donderdag 10 november 2016 in La Butte aux Bois te Lanaken.

Op 8 november kennen we de nieuwe Amerikaanse president. Welke gevolgen zullen de keuzes van de nieuwe president hebben op de wereldeconomie en -politiek? Wij staan er uitgebreid bij stil, samen met journalist en VS-kenner Charles Groenhuijsen.

Voorafgaand neemt Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot, u mee in onze visie op de financiële markten. Hij licht toe hoe wij inspelen op economische, maar zeker ook politieke gebeurtenissen bij de invulling van uw portefeuille.

Programma

  • 19.00 uur Ontvangst
  • 19.30 uur Welkomstwoord
  • 19.40 uur Update financiële markten door Luc Aben
  • 20.25 uur 'Amerika kiest. En daarna?' door Charles Groenhuijsen
  • 21.30 uur Receptie

Bent u er graag bij?

Laat ons dan weten met hoeveel personen u aanwezig bent en meld u aan bij Jeannoux Verdonschot-Beelen, e-mail j.beelen@vanlanschot.com. Ook voor vragen kunt u met haar contact opnemen. Introducé(e)s die graag kennis willen maken met Van Lanschot zijn welkom.

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot