Van Lanschot presenteert NV Industriebank LIOF

NV Industriebank LIOF is altijd op zoek naar succesvolle (ex-)ondernemers die hun sporen hebben verdiend en hun kennis en kunde willen delen met innovatieve, startende ondernemers.

In dit kader heeft Van Lanschot Zuid-Limburg in april samen met LIOF een eerste bijeenkomst georganiseerd met als thema: “LIOF zoekt”. Tijdens deze zeer geslaagde bijeenkomst hebben wij geïnteresseerde (ex) ondernemers in contact gebracht met LIOF en is een juiste combinatie van netwerken ontstaan. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vervolgbijeenkomst op donderdag 13 oktober 2016 in het kantoor van LIOF aan de Boschstraat 76 in Maastricht.

LIOF zal kort uitleg geven over de rol die zij speelt in de Limburgse economie en hoe zij bij haar participaties ondersteund wordt door ervaren ondernemers in hun hoedanigheid als coach, commissaris en/of mede-investeerder. LIOF zal u dan ook deelgenoot maken van de eerste resultaten van de bijeenkomst in april.

Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs. Tevens stellen wij u graag in de gelegenheid een introducé(e) uit te nodigen die geïnteresseerd is in een kennismaking met het LIOF.

Sprekers

Bert de Wit, Manager Business Development van LIOF, bespreekt de activiteiten die LIOF voor het Limburgse MKB uitvoert naast directe financiële ondersteuning, zoals sectorontwikkeling en innovatieondersteuning. Eén van de start-ups waar LIOF in participeert is TaxiTender B.V., een wereldwijd boekingsplatform voor vliegveldtaxi’s. Eigenaar Ojo Meijers vertelt u over zijn ervaringen als startende ondernemer.  Tot slot bespreekt Jeroen Hemstra, business advisor bij Van Lanschot Bankiers, de trend van deeleconomie en co-creatie. Werken ondernemers door technologische en economische ontwikkelingen vaker samen en zo ja, wat kunnen ondernemers hiervan leren?

Programma

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie en vlaai
  • 16.00 uur Welkomstwoord en introductie door Loek Radix, interim directeur LIOF
  • 16.10 uur Bert de Wit - LIOF
  • 16.30 uur Ojo Meijers - TaxiTender B.V.
  • 16.50 uur Jeroen Hemstra, Van Lanschot Bankiers
  • 17.15 uur Slotwoord door Jean Pierre Stoffens, Directeur Private Banking Van Lanschot Limburg
  • 17.20 uur Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje
  • 19.00 uur Einde

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Marischka Meijer per telefoon, (043) 350 7637, en per e-mail: m.meijer-jussen@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot