Vaktechnisch seminar voor intermediairs in de regio Arnhem

Met veel succes organiseert Van Lanschot jaarlijks een vaktechnisch seminar voor accountants, fiscalisten, advocaten, notarissen en financieel planners. In de afgelopen jaren bleek de interactie tussen de deelnemers veel toegevoegde waarde te hebben en gewaardeerd te worden. In 2016 zullen wij - inmiddels voor de vijfde keer - een aantrekkelijk programma aanbieden.

De thema’s dit jaar zijn:  

  1. De ‘on’mogelijkheden van de stapelaar, verzorgd door Hakky Raijmakers, vermogensstructureerder bij Van Lanschot
  2. Actualiteiten rond de directeur-grootaandeelhouder (dga), door mr. Hanneke Kroonenberg RB van het Kenniscentrum van Van Lanschot

Namens Van Lanschot Arnhem nodigen wij u van harte uit op dinsdag 11 oktober aanstaande. Plaats van handeling is het koetshuis van Van Lanschot Arnhem, gelegen aan de Velperweg 148.

De bijeenkomst stelt u, in het kader van permanente educatie, in staat om kennis vergaren op het gebied van financiële dienstverlening. Deze kennis kan van toegevoegde waarde zijn voor uw (dagelijkse) werkzaamheden en advisering. Voor het bijwonen van deze bijeenkomsten ontvangt u twee PE-punten (NBA-, KNB- en RB-punten).

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Neemt u dan contact op met Marlijn van de Pavert, telefoonnummer (055) 582 55 04, e-mail marlijn.vandepavert@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot