Borrel ter gelegenheid opening nieuw kantoor in Nijmegen

Sinds kort vindt u Van Lanschot Nijmegen aan de Oranjesingel 4-6, op een steenworp afstand van ons voormalige kantoor op nummer 2. Om de opening van het pand feestelijk in te luiden organiseren wij een borrel voor onze klanten. Wij willen u graag laten kennismaken met de nieuwe 'look & feel' van deze prachtige ontvangstlocatie.

Als speciale aankleding hebben wij de Relievo van de Zonnebloemen van Van Gogh in huis. Dit is een reproductie die alle details toont van het originele schilderij.

Bent u klant van Van Lanschot Nijmegen en benieuwd? U bent van harte welkom!

Meer weten?

Neem contact op met Danique van de Beek, telefoon (026) 384 64 25, e-mail danique.vandebeek@vanlanschot.com. 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot