Bijeenkomst "Vermogensregie is een kunst"

Uw vermogen biedt u diverse mogelijkheden. Misschien moet u keuzes maken of kunnen al uw wensen gerealiseerd worden. Denkt u na over het doorgeven van uw vermogen aan de volgende generatie of aan een goed doel? Het is belangrijk dat uw testament hierop aansluit. Wij kunnen u een helder beeld geven van de mogelijkheden. Ook uw kinderen of introducé(e)s geïnteresseerd in een kennismaking met Van Lanschot, zijn van harte welkom.

Als sponsor van het Van Gogh Museum laten wij u daarnaast graag kennismaken met een bijzondere innovatie. Een expert van het Van Gogh Museum is aanwezig met een van de Relievo's van Van Gogh. Een Relievo is een speciale reproductie die alle details toont van het originele schilderij, inclusief de achterzijde met labels van musea waar het origineel ooit is tentoongesteld.

Programma

De bijeenkomst vindt plaats in Herberg de Brabantse Kluis, Kloosterdreef 8 te Aarle-Rixtel. Het programma is als volgt:

  • 19.00 uur - Ontvangst met koffie/thee
  • 19.30 uur - Welkomstwoord door Michel Beckers, kantoordirecteur Van Lanschot Zuid-Oost Nederland
  • 19.35 uur - Vermogensplanning door Wim de Korte, vermogensstructureerder bij Van Lanschot
  • 20.00 uur - Testamentadvies door Annet van Gils-Kuys, eigenaar MijnTestamentadvies in Aarle-Rixtel
  • 20.30 uur - Pauze
  • 20.45 uur - Charity: Effectief geven aan goede doelen door Andrew Mackay, Charity banker bij Van Lanschot
  • 21.15 uur - Presentatie van het Relievo van Van Gogh door een expert van het Van Gogh Museum
  • 21.45 uur - Afsluiting met borrel
  • 22.30 uur - Einde

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Neem dan contact op met Gertie van den Hurk, e-mail g.vandenhurk@vanlanschot.com, telefoon 06 20 47 91 13.

Routebeschrijving naar de Brabantse Kluis

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot