Spitsuurstudie: De waarde van een apotheekpraktijk en de financiering rond aan- en verkoop

  • Wilt u een apotheekpraktijk overnemen of uw apotheekpraktijk op niet al te lange termijn overdragen aan een opvolger?
  • Bent u benieuwd naar de wijze waarop een apotheek gewaardeerd wordt in de markt en hoe de bank dit ziet?
  • Bent u nieuwsgierig welke rol een bank in het aan- en verkoopproces kan vervullen?

Dan mag u deze spitsuursessie niet missen. De Apotheek Adviseurs van Grant Thornton en Van Lanschot staan onder andere stil bij rekenmethoden om de goodwill van een apotheek te bepalen (én te beïnvloeden), de juridische methoden van overdracht en de financierings(on)mogelijkheden van de bank.

Voor wie?

Voor apothekers die hun apotheek (op termijn) willen verkopen én voor (startende) apothekers die een apotheekpraktijk willen kopen en benieuwd zijn naar de wijze waarop apotheken worden gewaardeerd en hoe de bank als financier daarbij kan helpen.

Programma

  • 16.30 uur - Ontvangst bij Van Lanschot in Zeist
  • 17.00 uur - Presentatie
  • 18.30 uur - Borrel
  • 19.00 uur - Afsluiting

Aanmelden

U kunt uzelf kosteloos voor deze Spitsuurstudie aanmelden op de website van Grant Thornton.

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot