Van Lanschot presenteert NV Industriebank LIOF

NV Industriebank LIOF is altijd op zoek naar succesvolle (ex-)ondernemers die hun sporen hebben verdiend en hun kennis en kunde willen delen met innovatieve, startende ondernemers.

In dit kader nodigt Van Lanschot Zuid-Limburg haar klanten graag uit voor de bijeenkomst “LIOF zoekt”, die zij samen met LIOF organiseert. Ook introducé(e)s die geïnteresseerd zijn in een kennismaking met LIOF zijn van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst geeft LIOF uitleg over de rol die zij speelt in de Limburgse economie. U hoort hoe ervaren ondernemers LIOF bij haar participaties ondersteunen - als coach, commissaris of mede-investeerder.

Hoe werkt LIOF in de praktijk?

LIOF heeft onder andere een rol gespeeld in de ontwikkeling van Dynafix Group B.V. uit Sittard. In november 2015 is de Dynagroup – al weer voor de derde keer - bekroond met de FD Gouden Gazellen Award voor het snelst groeiende bedrijf van Limburg. Mede-eigenaar van de Dynafix Group BV, Dick Wammes, maakt u deelgenoot van zijn ervaringen als coach, commissaris en mede-investeerder voor LIOF.

Ten slotte geeft LIOF enkele voorbeelden van bedrijven waar u zich voor zou kunnen inzetten als coach, commissaris of mede-investeerder.

Programma

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie en vlaai
  • 16.00 uur Welkomstwoord en introductie door Jean Pierre Stoffens, kantoordirecteur Van Lanschot Zuid-Limburg
  • 16.30 uur Interactief programma onder leiding van  LIOF in samenwerking met Dick Wammes, CEO Dynagroup
  • 17.30 uur Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje
  • 19.00 uur Einde

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Marischka Meijer per telefoon, (043) 350 7637, en per e-mail: m.meijer-jussen@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot