Ontbijtbijeenkomst Familiebedrijven Barometer in Maastricht

Ondernemers MKB zijn optimistisch en toekomstgericht. De positieve kijk van ondernemers op de economie blijft groeien, met daarbij behorende kansen. Zo zien we bijvoorbeeld dat de interesse in trends zoals Internet of Things een opmars maakt bij ondernemers.

Dit blijkt uit de uitkomsten van onze Familiebedrijven Barometer, een peiling die wij jaarlijks doen. Wij delen graag onze inzichten in wat ondernemers bezighoudt tijdens een ontbijtbijeenkomst speciaal voor business professionals op woensdag 30 maart 2016 op ons kantoor in Maastricht.

Wat staat er op het programma?

Natuurlijk presenteert Van Lanschot hier de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven Barometer. Wij geven u inzicht in het huidige ondernemersklimaat en u hoort wat er speelt bij andere ondernemers. Daarnaast komt deze keer het thema Internet of Things uitgebreid aan bod. Zijn ondernemers al voldoende bekend met Internet of Things en welke kansen en uitdagingen zien zij? Gaan zij hun business model aanpassen en op welke manier?

Samen discussiëren we aan de hand van stellingen over de onderzochte thema’s en wisselen we ervaringen uit.

Schuift u aan?

Het belooft weer een inspirerende ochtend te worden! U schuift toch ook aan? Ook een introducé(e) is van harte welkom. Gezien het beperkt aantal plaatsen voor deze bijeenkomst vragen wij u vriendelijk om u uiterlijk 25 maart aan te melden. U kunt dit doen bij Jolanda Crousen, per telefoon (043) 350 7660 en per e-mail: j.g.m.m.crousen@vanlanschot.com.

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot