Beleggingscafé Van Lanschot Amsterdam

Laat u op weg naar huis bijpraten over de laatste beleggingsactualiteiten.

Op 18 februari 2016 organiseert Van Lanschot Amsterdam een beleggingsbijeenkomst: het beleggingscafé. Een terugkerend evenement speciaal voor onze beleggingsadvies-relaties en andere geïnteresseerden dat drie à vier keer per jaar plaatsvindt. Graag ontvangen wij u op 18 februari 2016 bij Van Lanschot Amsterdam, dat voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een heus café.

Tijdens elk beleggingscafé geven twee sprekers een korte presentatie over een actueel beleggingsthema. Aansluitend is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om te netwerken en met elkaar door te praten over de besproken onderwerpen.

Programma

  • 16.30 uur Ontvangst
  • 17.00 uur Korte beleggingspresentaties
  • 17.30 uur Borrel
  • 18.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen of hebt u een vraag? Neem dan contact op met Belle van Lith, telefoon (020) 570 51 71, e-mail b.vanlith@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot