Sinterklaasborrel en vaktechnisch seminar voor intermediairs in Nijmegen

De koude dagen staan weer voor de deur. Van Lanschot Nijmegen nodigt u met plezier uit voor de jaarlijkse sinterklaasborrel en het vaktechnisch seminar.

Sinterklaasborrel

Tijdens de sinterklaasborrel kunt u in een ontspannen sfeer bijpraten met de bankiers van Van Lanschot en fiscalisten, accountants, notarissen, advocaten en makelaars van diverse kantoren uit Nijmegen en omgeving. De borrel vindt voor de laatste keer plaats in ons kantoor aan de Oranjesingel 2. Vanaf volgend jaar bent u van harte welkom in ons nieuwe pand op nummer 4-6.

Borrel: donderdag 3 december van 17.30 uur tot 20.00 uur.

Vaktechnisch seminar

Wij verbinden het relationele aspect graag met inhoud. Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om op efficiënte wijze uw kennis op het gebied van financiële dienstverlening te vergroten, en organiseren wij voorafgaand aan de sinterklaasborrel een seminar. De thema’s zijn:

  • Hoe houd ik mijn vermogen in stand en hoe houd ik zeggenschap over mijn vermogen als ik het overdraag?
  • De civiele en fiscale aspecten van de eigen woning

Sprekers zijn mr. Hanneke Kroonenberg en mr. Hakky Raijmakers. Beiden zijn verbonden aan het structurerings- en kenniscentrum van Van Lanschot.

Het seminar stelt u, in het kader van permanente educatie, in staat om kennis vergaren op het gebied van financiële dienstverlening. Deze kennis kan van toegevoegde waarde zijn voor uw (dagelijkse) werkzaamheden en advisering. Voor het bijwonen van deze bijeenkomst ontvangt u twee PE-punten (NBA-, KNB- en RB-punten).

Seminar: donderdag 3 december van 15.00 uur tot 17.30 uur.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor de Sinterklaasborrel en/of het vaktechnisch seminar? Neem dan contact op met Denice Tinneveld op telefoonnummer (024) 329 73 12 of mail naar d.tinneveld@vanlanschot.com. Ook met vragen kunt u bij haar terecht.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot