Ontvangst PAN Amsterdam voor relaties Van Lanschot Arnhem en Nijmegen

Van zondag 22 november t/m zondag 29 november vindt PAN Amsterdam plaats, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design.

Bent u klant van Van Lanschot Arnhem of Nijmegen? Dan nodigen wij u met veel plezier uit op woensdag 25 november 2015 voor een ontvangst in het Van Lanschot-kantoor in Amsterdam en een korte presentatie over de topstukken van de beurs door kunstexpert Gijs van Kerkhoff. Daarna kunt u op eigen gelegenheid de beurs in de RAI bezoeken.

Wij hebben het volgende programma voor u samengesteld:

  • 11.00 uur           Ontvangst met koffie/thee bij Van Lanschot Amsterdam
  • 11.30 uur           Presentatie over topstukken door kunstexpert Gijs van Kerkhoff
  • 12.00 uur           Einde presentatie en vertrek pendelbusjes naar PAN Amsterdam in de RAI
  • 12.30 uur           Bezoek aan PAN Amsterdam op eigen gelegenheid

Tot 19.00 uur rijden de pendelbusjes terug van de RAI naar Van Lanschot Amsterdam.

Wilt u onze gast zijn?

Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert, per telefoon of e-mail: (026) 384 64 25, m.vandepavert@vanlanschot.com. Ook met vragen of opmerkingen kunt u bij haar terecht. Wij verzoeken u vriendelijk om vóór vrijdag 13 november te reageren.

Meer informatie over PAN Amsterdam vindt u op www.pan.nl.

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot