Kunstbeurs PAN Amsterdam 2015

Van 22 tot en met 29 november 2015 is RAI Amsterdam dé ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en -handelaren. Voor de 29ste keer vindt daar PAN Amsterdam plaats. Naast schilderijen, antiek en moderne en hedendaagse kunst zijn er sieraden, foto's, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen te zien.

Welkom in de stand

Van Lanschot is voor het negende jaar hoofdsponsor van de beurs. In onze lounge (stand 46) bent u van harte welkom om het winnende werk van de Van Lanschot kunstprijs te bekijken onder het genot van een drankje. Daar kunt u ook verschillende kunstwerken zien uit de collectie van de bank.

Met Van Lanschot naar de beurs

Een aantal Van Lanschot-kantoren verzorgt een speciaal programma voor klanten. Neem contact op met uw kantoor als u hier meer over wilt weten.

Bent u klant van Van Lanschot en bezoekt u de beurs op eigen gelegenheid, dan bieden wij u graag kosteloos twee toegangskaarten aan. Deze kunt u vanaf 1 oktober 2015 aanvragen in Online Bankieren. Beschikt u niet over Online Bankieren, dan helpt Van Lanschot Client Services u verder.

Meer informatie

NB De openingstijden wisselen per beursdag. Meer informatie over PAN Amsterdam:

www.pan.nl

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot