Lourens Luxury Event met relaties Van Lanschot Groningen

In de exclusieve ambiance van Prinsenhof Groningen organiseert Lourens J.C. Magazine op zondag 15 november 2015 van 11.00 tot 18.00 uur een luxury event waar klasse en stijl centraal staan. Met exclusieve presentaties, luxe producten, culinaire verrassingen, thee- en wijnproeverijen, overheerlijke delicatessen en inspirerende modeflitsen is het een event om niet te missen.

Dit jaar is van Lanschot voor het eerst met haar team uit Groningen hierbij aanwezig. Graag zouden wij onze relaties deze dag als onze gast ontmoeten.

U kunt zich aanmelden voor dit evenement door een e-mail met uw naam en adresgegevens  te sturen naar groningen@vanlanschot.com. Telefonisch kan dit natuurlijk ook, via (050) 369 24 12 of 06 12 62 97 52.

Na aanmelding sturen wij u de entreekaart voor twee personen zo spoedig mogelijk toe.

We ontmoeten u graag op zondag 15 november aanstaande!

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot