Masterclass Eigendomsstrategie voor ondernemers

Op enig moment in de levenscyclus van uw bedrijf komt de vraag aan de orde ‘Hoe verder met het eigendom van mijn onderneming?’ De masterclass Eigendomsstrategie biedt u handvatten bij de keuzes waarvoor u komt te staan. De masterclass wordt georganiseerd door Van Lanschot en begeleid door MESA Family Business Consultants.

Programma

Bent u toe aan het voorbereiden van de overdracht? Hebt u al stappen gezet in deze richting? En bent u op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn? Speelt uw familie een rol in de overdracht of kijkt u ook naar kandidaten buiten de familie? Deze masterclass besteedt aandacht aan dilemma’s en mogelijkheden rondom de eigendomsstrategie. Na het volgen van de masterclass bent u op de hoogte van de alternatieven in het keuzeproces en de manier waarop u dit proces kunt organiseren.

Interactief

Tijdens de masterclass ontmoet u andere ondernemers met soortgelijke vraagstukken. Naast het inhoudelijke programma is er veel ruimte om in een vertrouwelijke omgeving ervaringen en inzichten met elkaar te delen.

Inhoud

U vindt de uitgebreide inhoud in Masterclass voor ondernemers: thema Eigendomsstrategie (pdf)

Voor wie?

U kunt kosteloos deelnemen aan de masterclass als u een relatie van Van Lanschot bent en directeur/eigenaar van uw (familie)bedrijf. Deelname staat ook open voor geïnteresseerden uit uw directe familie- of relatiekring.

Locatie

De masterclass vindt plaats in het Van Lanschot-kantoor in Den Haag.

Aanmelden of meer weten?

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Lonneke Welten, l.p.m.welten@vanlanschot.com. U ontvangt een bevestiging van uw deelname. Ook vragen kunt u sturen naar Lonneke Welten. Een van onze business advisors neemt dan contact met u op.

U kunt deze masterclass ook volgen op 3 februari 2016 in het Van Lanschot-kantoor in Den Bosch.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot