Vaktechnisch seminar voor intermediairs in West-Nederland

Het maximale aantal deelnemers voor de bijeenkomst op 15 oktober is bereikt. Het vaktechnisch seminar wordt tot eind dit jaar gegeven op zestien plaatsen in Nederland. Kijk op www.vanlanschot.nl/vts voor meer data.

Op 15 oktober 2015 organiseren Van Lanschot DordrechtGouda en Rotterdam weer een vaktechnisch seminar voor intermediairs. De thema’s van dit jaar zijn ‘hoe houd ik mijn vermogen in stand en hoe houd ik zeggenschap over mijn vermogen als ik het overdraag?’ en ‘de civiele en fiscale aspecten van de eigen woning’.

Het programma is als volgt:

  • 15.45 uur  Ontvangst
  • 16.00 uur  Welkomstwoord door de heer Carl Gelauff, kantoordirecteur Dordrecht en Gouda
  • 16.10 uur  Hoe houd ik mijn vermogen in stand en hoe houd ik zeggenschap over mijn vermogen als ik het overdraag?, door Margreet Vermeulen, structureerder bij Van Lanschot
  • 17.10 uur  Pauze
  • 17.20 uur  De civiele en fiscale aspecten van de eigen woning, door Hanneke Kroonenberg, senior structureerder bij Van Lanschot
  • 18.30 uur  Borrel
  • 19.00 uur  Einde

Permanente educatie

De bijeenkomst stelt u, in het kader van permanente educatie, in staat om kennis te vergaren op het gebied van financiële dienstverlening. Deze kennis kan van toegevoegde waarde zijn voor uw (dagelijkse) werkzaamheden en advisering. Voor het bijwonen van deze bijeenkomst ontvangt u twee PE-punten (NBA-, KNB- en RB-punten). Let op: voor het ontvangen van PE-punten is het essentieel dat u uw registratienummer invult op het aanmeldformulier.

Locatie

Plaats van handeling is Restaurant Vineum, Eendrachtsweg 23 in Rotterdam. Als u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage van het kantoor van Van Lanschot in Rotterdam, Westersingel 74.

Aanmelden of meer weten?

U kunt zich aanmelden via het formulier op www.vanlanschot.nl/vts. (Er is ruimte voor een beperkt aantal personen; we kunnen daarom niet garanderen dat uw aanmelding gehonoreerd wordt.) Hebt u vragen? Neem dan contact op met Annet van der Draaij, telefoon (010) 440 29 56, e-mail a.m.vanderdraaij@vanlanschot.com.

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot