Investment Game in Haarlem

Op 13 oktober 2015 organiseren Van Lanschot Haarlem en Actan accountants & adviseurs een Investment Game. Een dynamisch en leerzaam spel voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Groepsgewijs stelt u een beleggingsportefeuille samen onder verschillende marktomstandigheden. Door de game te spelen krijgt u inzicht in het realiseren van een optimale vermogensverdeling. 

Bent u nog geen klant van Van Lanschot, maar wel geïnteresseerd in onze dienstverlening? Ook dan bent u van harte welkom.

Het programma is als volgt:

  • 19.30 uur  Ontvangst met koffie en thee
  • 19.45 uur  Welkom  
  • 20.00 uur  Start Investment Game
  • 21.30 uur  Borrel

We ontvangen u graag in het kantoor van Van Lanschot in Haarlem, Florapark 9.

Meer informatie

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen of hebt u vragen? Neem dan contact op met Belle van Lith. Dat kan per telefoon op (020) 570 51 71 of per e-mail via b.vanlith@vanlanschot.com.

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot