Vaktechnisch seminar voor intermediairs in Apeldoorn

Bent u accountant, fiscalist, advocaat, notaris, financieel planner of registerbelastingadviseur? Dan kunt op donderdag 8 oktober 2015 deelnemen aan een vaktechnisch seminar van Van Lanschot. Deze bijeenkomst organiseert Van Lanschot Apeldoorn - Zwolle in Hotel-Restaurant Dennenheuvel, Heerderweg 27 in Epe.

Graag ontvangen wij u met een kop koffie/thee en een heerlijke brownie vanaf 15.30 uur.

Inhoud

Door het seminar te volgen vergroot u uw kennis over financiële dienstverlening. Die kennis is direct van toegevoegde waarde voor uw werkzaamheden en advisering. U krijgt les van ervaren docenten die werken als structureerder bij Van Lanschot.

In het vaktechnisch seminar krijgt u informatie over de volgende twee thema’s:

  • Hoe houd ik mijn vermogen in stand en hoe houd ik zeggenschap over mijn vermogen als ik het overdraag?
    Docent: Coen van den Bedem, structureerder bij Van Lanschot
  • De civiele en fiscale aspecten van de eigen woning
    Docent: mr. Hanneke Kroonenberg CB, senior structureerder bij Van Lanschot

PE-punten

Als u het seminar bijwoont, ontvangt u 2 PE-punten (permanente educatie):

  • 2 punten vanuit brancheorganisatie Register Belastingadviseurs (RB)
  • 2 punten vanuit brancheorganisatie Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)
  • 2 punten vanuit beroepsorganisatie voor Accountants (NBA)

Aanmelden

Gezien het beperkte aantal plaatsen voor dit seminar, verzoeken wij u vriendelijk om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Dat kan op vanlanschot.nl/vts. Hebt u collega’s die geïnteresseerd zijn in het seminar? Zij zijn van harte uitgenodigd om zich ook in te schrijven.

Meer weten?

Neem contact op met Ilonka Mastenbroek, telefoon (055) 582 55 18, e-mail i.mastenbroek@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot