Seminar Innovatief ondernemen in de veterinaire branche

U bent elke dag weer druk met alle dagelijkse bezigheden in uw praktijk. Dat betekent vaak ook dat er minder tijd en aandacht is voor meer strategische en analytische vragen die gaan over de continuïteit op de langere termijn. Vragen als:

  • Hoe kan ik toenemende en veranderende concurrentie het hoofd bieden?
  • Hoe houd ik mijn klanten vast zonder mijn prijzen te verlagen?
  • Wie is mijn klant en waar zitten mijn potentiële klanten?
  • Hoe kan ik mijn praktijk blijven vernieuwen?

De nieuwe ondernemer in de dierenartspraktijk is nog steeds een professional. Maar ook een doorgewinterde entrepreneur die weet hoe alle moderne bedrijfsinstrumenten toe te passen op de praktijk en in te zetten voor de klant.

Als Van Lanschot Healthcare geloven wij in het belang van ondernemerschap in de Veterinaire Branche.

Omdat uw succes leidt tot ons succes bieden wij u graag de ondersteuning om uw ondernemerschap verder aan te scherpen. Op het gebied van bedrijfsvoering hebben wij de samenwerking gezocht met Jorissa Neutelings en Ingrid Morauw Marechal, twee ervaren MKB-bedrijfsadviseurs die al meer dan zestig bedrijven op weg hebben geholpen om hun prestaties te verbeteren. 

Op basis van de vijf key factors for success die voortkomen uit hun ervaring in bedrijfsadvisering, krijgt u inzicht welke lijn u verder wilt uitbouwen voor uw praktijk. U leert hoe u gedegen uw klantbehoeften in kaart kunt brengen en meteen kunt toepassen aan de hand van het model van Abell.

Tijdens deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Het effectief toepassen van datamining in de huidige dierenartsenpraktijk
  2. De kracht van de relatie
  3. Thought leader of expertpositie? Hoe kan ik dat bereiken?
  4. De winstgevende praktijk
  5. Hoe houd ik de drempel laag?

Schrijf u in

Wilt u inspiratie, hulp of kennis opdoen hoe u uw kracht bepaalt? Zoekt u naar wegen om te vernieuwen of om de klant nu echt een andere rol te geven in uw proces?

Schrijf u in voor het seminar “Innovatief ondernemen in de veterinaire branche” en laat u inspireren hoe u uw dierenartsenpraktijk naar het volgende niveau kan brengen. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, introducés zijn welkom.

AANMELDEN kan door een email te sturen naar dierenartsen@vanlanschot.com met daarin uw naam, uw telefoonnummer en aantal personen.

Over Riore Beter in Bedrijf: Drs Jorissa Neutelings

Riore steunt bedrijven in het behalen van hun (commercieel) succes en zorgt dat de organisatiestructuur volledig effectief wordt en in dienst staat van het resultaat voor de klant. Als bedrijvendokter heeft oprichter Jorissa Neutelings specifieke ervaring in financiële & zakelijke dienstverlening en brengt ze MKB-bedrijven tot bloei. Ze is bijzonder geïnteresseerd in het klantgedrag door alle aankoopkanalen heen, zowel digitaal als persoonlijk.

www.riore.nl

Over QFL Business Performance: Ingrid Morauw Marechal

QFL Business Performance maakt zich hard voor het echt centraal zetten van de klant in uw organisatie, waarbij zij verder gaat dan het leveren van beloften van wat de klant mag verwachten. Als adviseur heeft eigenaar Ingrid Morauw-Marechal ervaring met het optimaliseren van het commerciële domein binnen de financiële dienstverlening en een groot aantal aanpalende branches. De opgedane kennis in deze veelheid aan bedrijven smeedt zij tot een perfect passend geheel voor uw onderneming.

www.qfl.nl

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot