Vaktechnisch seminar voor financiële professionals in de zorgsector

Met plezier nodigen wij u uit voor een vaktechnisch seminar op dinsdag 22 september 2015 in het Van Lanschot-kantoor in Amsterdam. U staat een interessante middag te wachten waarbij we ingaan op recente marktontwikkelingen in de zorg. Daarnaast komen de civiele en fiscale aspecten van echtscheiding aan bod.

Programma

  • 15.45 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Welkomstwoord
  • 16.10 uur Marktontwikkelingen in de zorg door Chris Zegers, directeur Van Lanschot Healthcare
  • 16.55 uur Pauze
  • 17.15 uur Echtscheiding, wie kan zich dit nog permitteren? door Hanneke Kroonenberg, structureerder bij Van Lanschot
  • 18.00 uur Afsluiting en borrel
  • 19.00 uur Einde

Aanmelden

Gezien het beperkt aantal plaatsen voor dit seminar, vragen wij u om u bij voorkeur vóór 10 september aan te melden. Hebt u collega’s die geïnteresseerd zijn in het seminar? Zij zijn van harte uitgenodigd om zich ook in te schrijven.

Wilt u meer weten?

Neemt u dan contact op met Yvonne van Wijk, via telefoonnummer (036) 548 27 04 of via e-mail, y.vanwijk@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot