Update Beleggingsvisie in Goes

Op maandag 21 september organiseert Van Lanschot Goes voor relaties, introducés en andere geïnteresseerden een beleggingsbijeenkomst bij De Goese Golf, Krukweg 31 in Goes

Economische ontwikkelingen

Tijdens de presentatie deelt hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot zijn visie op de laatste ontwikkelingen van macro-economieën en financiële markten met u. Natuurlijk gaat hij ook in op zijn verwachtingen voor obligaties en wereldwijde aandelenmarkten voor het restant van 2015 en de periode daarna.

Programma

We ontvangen u graag vanaf 16.30 uur, waarna de presentatie om 17.00 uur start en om circa 18.15 uur zal eindigen. Nadien is er tot 19.00 uur nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Wilt u erbij zijn?

Stuur dan een e-mail naar goes@vanlanschot.com of meld u aan bij uw adviseur bij Van Lanschot. Wij wensen u een mooie zomer en hopelijk tot 21 september a.s.

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot