Lourens Luxury Event met relaties Van Lanschot Alkmaar

In de exclusieve ambiance van Het Hof in Bergen (NH) organiseert Lourens J.C. Magazine op zondag 20 september aanstaande van 11.00 tot 18.00 uur een luxury event waar klasse en stijl centraal staan. Met tal van exclusieve presentaties, luxe producten, culinaire verrassingen, thee- en wijnproeverijen, overheerlijke delicatessen en inspirerende modeflitsen is het een event om niet te missen.

Dit jaar is van Lanschot voor het eerst met haar team uit Alkmaar hierbij aanwezig en graag zouden wij onze relaties deze dag als onze gast ontmoeten.

U kunt zich aanmelden voor dit evenement door een e-mail met uw naam en adresgegevens  te sturen naar: n.peeters@vanlanschot. Telefonisch kan dit natuurlijk ook via (072) 527 42 14 of 06 10 59 33 94.

Na aanmelding sturen wij u de entreekaart voor twee personen zo spoedig mogelijk toe.

Tot ziens op zondag 20 september aanstaande!

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot