Bezoek Landgoed Oldengaerde met themabespreking over de zorg

Bent u klant van Van Lanschot in Noord-Nederland? Op 15 september 2015 organiseert Van Lanschot Groningen / Friesland samen met Stichting Het Drentse Landschap voor u een bezoek aan Landgoed Oldengaerde in Dwingelo. Ook komt u op deze bijeenkomst meer te weten over de ontwikkelingen in de zorgsector en de financiële gevolgen die ze kunnen hebben.

Programma

  • 13.30 uur  Ontvangst met koffie/thee en een bonbon
  • 14:00 uur  Welkom door Van Lanschot
  • 14:15 uur  Welkom door Eric van der Bilt, directeur van Het Drentse Landschap
  • 14:30 uur  “Zorg om de kosten van zorg” door Chris Zegers, directeur Van Lanschot Healthcare
  • 15:00 uur  Rondleiding in kleine groepjes door gebouw en tuin
  • 16:00 uur  High tea
  • 17:30 uur  Afsluiting

Havezate Oldengaerde

Landgoed Oldengaerde is een van de vier havezaten die in of nabij Dwingeloo hebben gestaan. De geschiedenis gaat terug tot 1420, toen Reynolt van Echten zich vestigde op zijn familiebezit in Dwingeloo. Het huis en de tuinen zijn inmiddels een Rijksmonument. Het Drentse Landschap voert nu het beheer en laat het bijzondere landgoed de komende jaren stapsgewijs restaureren.

Zorgen om de zorg

Chris Zegers, directeur Van Lanschot Healthcare, geeft een presentatie met als thema “Zorg om de kosten van Zorg”. Steeds vaker dient vermogen voor de bekostiging van (toekomstige) zorgkosten. Welke ontwikkelingen zien wij in de zorgsector en wat betekent dat voor u? Hoe kunt u tijdig anticiperen op de toenemende kosten van zorg, over welk kostenniveau hebben we het dan en hoeveel vermogen zou u hiervoor moeten reserveren?

Aanmelden

Neem contact op met Judith Knotters, telefoonnummer (050) 369 24 12, of stuur een e-mail naar groningen@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot