Wijnproeverij voor relaties Van Lanschot Leiden

Van Lanschot Leiden nodigt haar relaties graag uit voor een overheerlijke wijnproeverij in samenwerking met Cave de Santenay.

Waar en wanneer?

De wijnproeverij vindt plaats in de vestiging van Cave de Santenay aan de Oude Singel 158 – 160 (2312 RG) in Leiden op donderdag 10 september. Vanaf 17:30 uur heten wij u van harte welkom. De proeverij zal om 18:00 uur beginnen en eindigen rond circa 19:30 uur.

Introducé

Wij stellen het ten zeerste op prijs als u voor deze gelegenheid een introducé meeneemt die geïnteresseerd is in een kennismaking met Van Lanschot.

Wilt u erbij zijn?

Wij zien ernaar uit u en uw introducé als onze gast te mogen begroeten. In verband met de te verwachten belangstelling vragen wij u vriendelijk om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Dat kan door contact op te nemen met Marieke Zweedijk (e.m.zweedijk@vanlanschot.com, telefoon (071) 524 41 49) of Jolenta Nathalia (j.planje@vanlanschot.com, (071) 524 41 26).

 

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot