Rondvaart in Amsterdam met bezoek aan het Van Gogh Museum

Met plezier organiseren de bankiers van Van Lanschot Arnhem en Nijmegen voor hun relaties op 2 en 10 september 2015 een exclusieve rondvaart in een sloep door de grachten van Amsterdam. Daarna brengen we een bezoek aan het prachtige Van Gogh Museum. Van Lanschot is sinds 1 januari 2015 de trotse partner van het museum.

Het programma is als volgt

  • 10:30 uur Parkeren en verzamelen bij Van Lanschot in Amsterdam (Apollolaan 150)
  • 11:00 uur Rondvaart in sloep, inclusief lunch aan boord
  • 12:30 uur Lopend naar het Van Gogh Museum
  • 13:00 uur Entree Van Gogh Museum

Meer informatie

Deelname is op uitnodiging. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Marlijn van de Pavert op telefoonnummer (026) 384 64 25, e-mail m.vandepavert@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot