Ladies dinner in Breda

Van Lanschot Breda organiseert op 9 juli een ''ladies dinner'' voor (zaken)vrouwen uit de regio, in Restaurant De Zwaan in Etten-Leur.

Gastheer is Richard Bruens, sinds 2014 lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot. Tijdens het diner geeft de heer Bruens een update over Van Lanschot en is er volop gelegenheid om in informele sfeer van gedachten te wisselen.

Zonnebloemen

Verder wordt deze avond de officiële replica van de Zonnebloemen van Van Gogh tentoongesteld. Dorothé Kurvers, adviseur bij Ars Mundi (Van Lanschot Chabot), vertelt over Van Gogh en de achtergrond van zijn werk.

Meer informatie

Dit evenement is op uitnodiging. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Monique van Heeswijk, telefoon (076) 526 61 56, e-mail m.vanheeswijk@vanlanschot.com.

 

 

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot