Beleggingsvisie in Alkmaar

Van Lanschot Alkmaar nodigt u graag uit voor de halfjaarlijkse Visiebijeenkomst op maandag 22 juni 2015 in Theater De Vest in Alkmaar. Ook als u nog geen klant van ons bent, maar wel geïnteresseerd in onze dienstverlening, bent u van harte welkom.

Hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot praat u op zijn eigen, heldere wijze bij over de laatste macro-economische ontwikkelingen. Daarnaast geeft hij zijn verwachtingen voor de tweede helft van 2015. U hebt ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

  • 15.30 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Welkomstwoord door Eric Meiring, regiodirecteur Private Banking
  • 16.15 uur Beleggingsvisie door Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot
  • 17.00 uur Borrel
  • 18.00 uur Einde bijeenkomst

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Neemt u dan contact op met Nathalie Peeters, telefoon (06) 10 59 33 94, e-mail n.peeters@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot