Ontbijtbijeenkomst voor intermediairs: Vrijgestelde Beleggingsinstelling

Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen op het gebied van directeur-grootaandeelhouders (DGA’s). Op 19 juni organiseren Van Lanschot Dordrecht, Rotterdam en Gouda een bijeenkomst voor intermediairs uit de regio Zuidwest-Nederland. We nodigen u graag uit om de  mogelijkheden van de Vrijgestelde Beleggingsinstelling (VBI) voor onze gezamenlijke klanten te bespreken.

Wat staat er op het programma?

We bespreken de meest recente ontwikkelingen op het gebied van VBI’s. U krijgt meer inzicht in de voor- en nadelen van een VBI en hoort wat er speelt in de markt. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan? Wie heeft ervaring met VBI’s? Wat kunnen we van elkaar leren? Onder leiding van vermogensstructureerder Margreet van der Meulen discussiëren we en wisselen we ervaringen uit.

Rapport Vermogend Nederland 2015

Op 20 mei 2015 hebben we de resultaten gepresenteerd van een grootschalig onderzoek onder Nederlandse miljonairs. Wat houdt hen bezig? Hoe gaan zij met hun vermogen om? Hoe denken zij over een aantal financiële onderwerpen? Wat betekent dit voor de volgende generatie? Omdat dit onderzoek veel raakvlakken heeft met de VBI en onze dagelijkse adviespraktijk, maken we u hier graag op attent. U kunt het onderzoek downloaden

Schuift u aan?

Het belooft een inspirerende ochtend te worden. Wilt u erbij zijn? Laat ons dit dan vóór 12 juni 2015 weten. Dat kan via een e-mail aan Annet van der Draaij, a.m.vanderdraaij@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot