Vermogend Nederland 2015 in Apeldoorn

Van Lanschot heeft op 20 mei 2015 het rapport Vermogend Nederland 2015 gepubliceerd. Hiermee brengen we miljonairs, en datgene wat hen drijft en beweegt, in beeld. Het is de derde keer dat Van Lanschot dit rapport op basis van onderzoek van CBS en GfK publiceert.

Graag nodigt Van Lanschot Apeldoorn-Zwolle u uit voor een bijzondere bijeenkomst op donderdag 4 juni a.s. in Hotel Dennenheuvel, Heerderweg 27 in Epe. Wij presenteren dan de uitkomsten van het onderzoek. Naast de algemene resultaten over ontwikkelingen, trends en meningen van miljonairs komt één specifiek thema aan bod: de gezondheidszorg. Met behulp van gastspreker Henk Pastoors plaatsen we de uitkomsten in een breder perspectief.

Deze bijeenkomst sluiten wij af met een borrel. Praat verder bij in een ontspannen sfeer met fiscalisten, acccountants, notarissen, advocaten en makelaars uit de regio en de bankiers van Van Lanschot Apeldoorn-Zwolle.

Programma

  • 15.00 uur  Ontvangst
  • 15.30 uur  Opening door Jan Vink, kantoordirecteur Van Lanschot Apeldoorn-Zwolle
  • 15.35 uur  Highlights uit 'Vermogend Nederland 2015' door Chris Zegers, regiodirecteur Private Banking
  • 16.10 uur  ‘Zorg met een gouden randje’ door Henk Pastoors, ondernemer en strategisch adviseur in de zorgsector
  • 16.55 uur  Afsluiting door Jan Vink
  • 17.00 uur  Borrel

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen?

Stuurt u dan een e-mail, met opgave van het aantal personen, naar Ilonka Mastenbroek, i.mastenbroek@vanlanschot.com. Wilt u zich telefonisch aanmelden of hebt u vragen? Neem ook dan contact op met Ilonka Mastenbroek, (055) 582 55 18. 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot