Bedrijfsbezoek aan Tesla Motors in Tilburg

Op woensdagmiddag 3 juni 2015 organiseert Van Lanschot Nijmegen een bedrijfsbezoek aan Tesla Motors in Tilburg.

Elektrisch rijden

Het Amerikaanse Tesla is een van de marktleiders op het gebied van elektrische voertuigen. Vanuit de assemblagefabriek in Tilburg, die in 2013 is geopend, worden de auto’s voor de Europese markt gedistribueerd. Met klanten van Van Lanschot Nijmegen bezoeken we de fabriek en volgen we een presentatie en rondleiding van Gijs van de Ven van Tesla Motors Tilburg.

Meer informatie

Met bedrijfsbezoeken bieden wij onze klanten graag de gelegenheid om op een plezierige, informele manier kennis te maken met ondernemers uit verschillende branches. Meer weten? Neem contact op met René Notten, Van Lanschot Nijmegen, e-mail r.notten@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot