Vermogend Nederland 2015 voor klanten Den Haag, Wassenaar en Leiden

Van Lanschot heeft op 20 mei 2015 het rapport Vermogend Nederland 2015 gepubliceerd. Hiermee brengen we miljonairs, en datgene wat hen drijft en beweegt, in beeld. Het is de derde keer dat Van Lanschot dit rapport op basis van onderzoek van CBS en GfK publiceert.

Graag nodigen wij u uit voor een bijzondere bijeenkomst op maandag 1 juni in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Wij presenteren dan de uitkomsten van het onderzoek en plaatsen deze met behulp van Johan Bosch van Rosenthal in een breder perspectief. Naast de algemene resultaten over ontwikkelingen, trends en meningen van miljonairs komen drie specifieke thema’s aan bod: de zorg, social en impact investing en kunst.

Programma:

  • 17.00 uur  Ontvangst
  • 17.30 uur  Opening door Emilie van de Belt, manager private banking Van Lanschot Den Haag
  • 17.35 uur  Presentatie highlights uit het onderzoek Vermogend Nederland door Marc Buitenhuis, regiodirecteur Private Banking
  • 18.10 uur  ‘De internationale kunstmarkt anno 2015 en wat u daarover moet weten’ door Johan Bosch van Rosenthal, kunstkenner en veilingexpert
  • 18.55 uur  Afsluiting door Emilie van de Belt
  • 19.00 uur  Borrel

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Neem om u aan te melden of voor meer informatie contact op met met Marieke Rodenburg, telefoonnummer (070) 361 16 26, of mail naar m.rodenburg@vanlanschot.com.

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot