“Levenstestament en Charity’’ in Bergen

Op 1 juni 2015 organiseert Van Lanschot Alkmaar een informatieve bijeenkomst over het levenstestament en charity in museum Kranenburgh in Bergen.

Een levenstestament: wat kunt u daarin regelen?

Een levenstestament is een (notarieel) document waarin u een aantal zaken vastlegt voor het geval u zelf op enig moment in uw leven - al dan niet tijdelijk - niet meer kunt of wilt handelen. U houdt de regie over uw leven door een vertrouwenspersoon aan te wijzen die uw instructies uitvoert. Hanneke Kroonenberg, structureerder bij Van Lanschot, geeft u praktische informatie. Voor wie kan een levenstestament interessant zijn? Wat kunt u allemaal regelen en hoe komt het testament tot stand?

Effectief geven aan goede doelen

Daarna geeft Andrew Mackay, manager Charity Services, antwoord op vragen over charity. Nederland kent duizenden goede doelen en samen beslaan zij veel werkterreinen. Effectief geven is niet eenvoudig, er komt veel bij kijken. Hoe kiest u een goed doel dat bij u past? Welke mogelijkheden hebt u met een gift of uw testament?

Bent u nog geen klant van Van Lanschot Alkmaar, maar wel geïnteresseerd in onze dienstverlening? Ook dan bent u van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Programma

  • 15.30 uur  Ontvangst
  • 16.00 uur  Welkomstwoord door Eric Meiring, regiodirecteur Private Banking
  • 16.05 uur  “Charity” door Andrew Mackay, manager Charity Services
  • 16.30 uur  “Het levenstestament” door Hanneke Kroonenberg, structureerder
  • 17.00 uur  Borrel en gelegenheid het museum te bezoeken
  • 19.00 uur  Einde bijeenkomst

Wilt u erbij zijn?

Stuurt u dan een e-mail naar Nathalie Peeters, n.peeters@vanlanschot.com of bel (06) 10 59 33 94.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot