Beleggen in water en whisky

Water: zo vanzelfsprekend. Whisky: zo smaakvol. En beide zo schaars. Dus zou het interessant kunnen zijn om te beleggen in water? Of in whisky? Van Lanschot Den Haag nodigt haar relaties graag uit voor een bijeenkomst bij Scotch Whisky International in Sassenheim op donderdagmiddag 28 mei 2015, waarin wij u meenemen in de wereld van water en whisky.

Programma

  • 16.00 uur  Ontvangst
  • 16.15 uur  Korte rondleiding in de storage van Scotch Whisky International
  • 16.30 uur  Welkomstwoord door Emilie van de Belt, senior private banker Den Haag
  • 16.35 uur  Water, vanzelfsprekend & schaars, door Albert Hoenderdos, senior beleggingsadviseur 
  • 17.15 uur  Korte pauze
  • 17.30 uur  Waarom beleggen in whisky?, door Michel Kappen, CEO Scotch Whisky International
  • 18.15 uur  Aangeklede borrel met uiteraard de mogelijkheid om whisky te proeven

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Neem om u aan te melden of voor meer informatie contact op met met Marieke Rodenburg, telefoonnummer (070) 361 16 26, of mail naar m.rodenburg@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot