(Kook)workshop sociaal ondernemen in Groningen

Van Lanschot Groningen organiseert op woensdag 6 mei 2015 voor lokale ondernemers een kookworkshop Sociaal ondernemen in samenwerking met Ashoka Nederland.

De workshop in De Landskeuken in Roden is bedoeld om in een klein gezelschap ideeën uit te wisselen over sociaal ondernemerschap. Er komen verschillende thema's over sociaal ondernemerschap aan bod. Jamy Goewie, directeur van Ashoka Nederland, leidt de discussie.

Ashoka & sociaal ondernemen

Ashoka is ’s werelds oudste en grootste non-profit-netwerkorganisatie voor en door sociaal ondernemers. Sociaal ondernemerschap kent veel definities, maar een kenmerk dat altijd terugkomt is het realiseren van maatschappelijke winst. Door een maatschappelijk probleem op een ondernemende manier te vertalen naar een business case zorgt een sociaal ondernemer voor structurele oplossingen die het systeem kunnen veranderen. Van Lanschot is in 2014 een partnerschap aangegaan met Ashoka.

Programma

  • 16.15 uur  Ontvangst
  • 16.30 uur  Welkom door Eelco Kranenburg, directeur Private Banking Groningen
  • 16.35 uur  Inleiding Ashoka door Jamy Goewie, directeur Ashoka Nederland
  • 17.15 uur  Bereiding hoofdgerecht
  • 18.15 uur  Diner

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Neem dan contact op met Judith Knotters, telefoon (050) 369 24 12. We raden u aan niet te lang te wachten met aanmelden, omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot