Koningsborrel 2015 voor intermediairs Arnhem en Nijmegen

Koningsdag is in aantocht: Van Lanschot Arnhem en Nijmegen nodigen hun intermediairs van harte uit voor de Koningsborrel van 2015. Praat in een ontspannen sfeer bij met fiscalisten, accountants, notarissen, advocaten en makelaars uit de regio en de bankiers van Van Lanschot.

Wij houden de traditie graag in ere en organiseren deze borrel op donderdag 30 april, in het kantoor van Van Lanschot Nijmegen.  

Op de borrel zijn ook bankiers Stefan Oldenziel en Bart van Ulft van Van Lanschot Zwitserland aanwezig. Zij praten u - vanaf de inmiddels voor veel relaties welbekende trap in kantoor Nijmegen - in maximaal vijf minuten bij over de mogelijkheden voor uw relaties vanuit Zwitserland.

Meer weten?

Neem contact op met Danique van de Beek, telefoon (026) 384 64 17, e-mail d.vandebeek@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot