Rondleiding Van Gogh Museum voor klanten Van Lanschot Leiden

Van Lanschot is sinds begin dit jaar de trotse sponsor van het Van Gogh Museum. Met veel genoegen nodigen wij u uit voor een exclusieve ontvangst voor relaties van kantoor Leiden in het Van Gogh Museum op dinsdag 21 april 2015.

Deze middag nemen wij u mee in de wereld van Vincent van Gogh. Naast een speciale rondleiding door het museum volgt u een exclusieve tour over de bouwplaats van de nieuwe entree die op 4 september 2015 officieel wordt geopend.

Het programma is als volgt:

  • 13.30 uur      Ontvangst bij het Van Gogh Museum, Potterstraat 7 in Amsterdam
  • 14.00 uur      Start rondleiding
  • 16.00 uur      Afsluiting

Aanmelden

Bent u klant van Van Lanschot Leiden en wilt u deelnemen? Neemt u dan voor 13 april 2015 contact op met Siham Zirar, e-mail s.zirar@vanlanschot.com, telefoonnummer (071) 524 4137. Ook als u zich na deze datum wilt aanmelden, kunt u contact met haar opnemen.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot