Connext: vermogen over generaties heen

Onder de noemer “ConneXt” organiseren wij op dinsdagmiddag 14 april a.s. een programma voor u én uw volwassen (klein)kinderen.

De jeugd maakt kennis met Evi van Lanschot: wie is zij, wat is de achterliggende beleggingstheorie en wat kan zij voor starters op de vermogensmarkt betekenen? De (groot)ouders informeren wij separaat over de kenmerken van het levenstestament: wat kunt u vastleggen, in welke situaties biedt het uitkomst? Na een korte pauze spelen beide generaties het Van Lanschot Investment Game tegen elkaar.

Het programma is als volgt:

  • 16.00 uur  Ontvangst
  • 16:30 uur  Opening door Astrid Huitink-Jacobs, directeur Private Banking Arnhem-Nijmegen
  • 16.35 uur  Levenstestament door  Hakky Raijmakers, structureerder / 
                        Evi Van Lanschot door Erik van den Ham, beleggingsadviseur Evi
  • 17.00 uur  Pauze
  • 17.15 uur Investment Game door Koen Seegers, adviseur Special Clients Desk
  • 19.00 uur  Afsluiting met een hapje en drankje

Gaat u de uitdaging aan?

Eerdere ConneXt-programma’s kregen veel lof. Ze werden vooral als positief ervaren omdat we op een informele en educatieve manier jong en oud met elkaar verbinden. Met veel plezier bieden we u nu de kans om met een of meerdere van uw (klein)kinderen de uitdaging aan te gaan op ons kantoor in Nijmegen.

Bent u klant van Van Lanschot of geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten? Neem dan contact op met Danique van de Beek, telefoon (026) 384 64 17, e-mail d.vandebeek@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot