Het Syrène Saxofoonkwartet in Soestduinen

Van Lanschot Amersfoort nodigt u graag uit voor een concert van het Syrène Saxofoonkwartet op zondag 12 april 2015 in Hilton Royal Parc, Soestduinen.

Het concert wordt georganiseerd door Stichting Muziekkring Eemland, waarvan Van Lanschot Amersfoort hoofdsponsor is. De stichting organiseert concerten voor kamermuziek en biedt een podium aan jongere musici.

Saxofoonkwartet

De leden van het Syrène Saxofoonkwartet hebben elkaar leren kennen op de conservatoria van Amsterdam en Utrecht. Zij hebben zichzelf vernoemd naar de Sirenen uit Homerus' Odyssee. Het motto van Syrène is “Friszoet en Stevig”: de musici willen de luisteraars op een overtuigende, frisse manier kennis laten maken met het repertoire voor saxofoonkwartet. Syrène heeft al een reeks succesvolle concerten achter de rug, onder andere in het Concertgebouw, het Bimhuis en het Muziekgebouw aan het IJ. Op 12 april hoort u werken van Händel, Bozza, Meijering en Camille Saint-Saëns. U vindt het volledige programma op www.muziekkringeemland.nl.

Programma

  • 14.00 uur  Ontvangst
  • 15.00 uur  Aanvang concert
  • 15.45 uur  Pauze
  • 16.00 uur  Vervolg concert
  • 16.40 uur  Borrel

Aanmelden

Bent u een relatie van Van Lanschot Amersfoort of geïnteresseerd in een kennismaking, en wilt u onze gast zijn? Stuur dan een e-mail naar amersfoort@vanlanschot.com. Wilt u meer weten? Bel dan Sigrid Schuurman, telefoon +31 33 422 53 12.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot