Voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten

De Voorjaarsvergadering vindt dit jaar plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 maart in hotel Hilton Royal Parc Soestduinen. Het wetenschappelijk programma heeft als thema 'Gezondheid en mondgezondheid'.

Wat staat er op het programma?

De organisatie heeft een aantal gerenommeerde sprekers uitgenodigd. U hoort van artsen uit verschillende medische beroepsgroepen, waaronder een allergoloog, fysiotherapeut, parodontoloog, kinderarts, longarts en MKA-chirurg. Ook spreekt prof. dr. Erik Scherder, neuropsycholoog, bekend van zijn enthousiaste mini-colleges in De Wereld Draait Door en zijn vorig jaar verschenen boek ‘Laat je hersenen niet zitten’.

WaCo heeft 9 accreditatiepunten aan het congres toegekend. Meer informatie: www.vvovoorjaar.nl.

Van Lanschot Healthcare sparringpartner voor tandartsen en orthodontisten

Ook Van Lanschot Healthcare is aanwezig op het congres. Onze bankiers ontmoeten u daar graag. Wij geloven in ondernemerschap en marktwerking en zien genoeg kansen en mogelijkheden. Daarom investeren wij actief in mondzorg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan maken wij graag kennis met u op 26 of 27 maart. Hebt u vooraf een vraag? Neem dan gerust contact op met Hans Hensen, 06 13 23 69 64, h.hensen@vanlanschot.com, team Mondzorg.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot