Resultaten Familiebedrijven Barometer in Goes

Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Werkt u als intermediair? Dan delen wij graag de uitkomsten van de laatste peiling met u in ons kantoor in Goes.

Programma

Tijdens de bijeenkomst presenteren we de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer. U krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat en hoort wat er speelt bij ondernemers. Daarnaast komen de thema’s deeleconomie en co-creatie aan bod.

Werken ondernemers door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren vaker samen? Wie heeft ervaring met nieuwe samenwerkingspartners en -vormen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? Samen discussiëren we aan de hand van stellingen over de onderzochte thema’s en wisselen we ervaringen uit.

Ook willen wij van de gelegenheid gebruikmaken om u bij te praten over de ontwikkelingen rondom woninghypotheken voor ondernemers en de rol die wij hierin kunnen vervullen. 

Rond 17.30 uur is er afsluitend nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. U schuift toch ook aan? Graag horen wij vóór 16 maart 2015 of u van onze uitnodiging gebruikmaakt. U kunt ons hierover mailen via goes@vanlanschot.com.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid vindt u op korte afstand van ons kantoor op de Beestenmarkt of in Parkeergarage Centrum aan de Westwal 37 in Goes.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot