Resultaten Familiebedrijven Barometer: discussieer mee

Hoe zetten ondernemers de koers uit? Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Werkt u als business professional? Dan delen we de resultaten graag met u tijdens een ontbijtbijeenkomst bij Van Lanschot Maastricht

Wat staat er op het programma?

Natuurlijk presenteert Van Lanschot hier de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer. U krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat en hoort wat er speelt bij ondernemers.

Deeleconomie en co-creatie

Daarnaast komen deze keer ook de thema's deeleconomie en co-creatie uitgebreid aan bod. Werken ondernemers door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren vaker samen? Wie heeft ervaring met nieuwe samenwerkingspartners en -vormen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? Samen discussiëren we aan de hand van stellingen over de onderzochte thema's en wisselen we ervaringen uit.

Schuift u aan?

Het belooft een inspirerende ochtend te worden. Bent u notaris, fiscalist, accountant of advocaat en wilt u erbij zijn? Neem dan contact op met Jolanda Crousen-Dreessen, telefoon (043) 350 76 60, j.g.m.m.crousen@vanlanschot.com, bij voorkeur voor 5 maart 2015.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot