Een blik op de horizon: visie 2015 in Nuenen

Graag nodigen wij u  uit voor de bijeenkomst 'Een blik op de horizon'. U bent van harte welkom met uw partner en/of introducé(e) op donderdag 26 februari 2015 in De Watermolen van Opwetten aan de Opwettenseweg 203 in Nuenen.

Hoofdeconoom Luc Aben bespreekt onze visie op de financiële markten. Daarnaast laten wij u, als kersverse sponsor van het Van Gogh Museum, graag kennismaken met een bijzondere innovatie. Een expert van het Van Gogh Museum is aanwezig met een van de Relievo's van Van Gogh. Een Relievo is een speciale reproductie die alle details toont van het originele schilderij, inclusief de achterzijde met labels van musea waar het origineel ooit is tentoongesteld.

Programma

  • 19.00 uur     Ontvangst
  • 19.25 uur     Welkomstwoord door Michel Beckers, kantoordirecteur Van Lanschot Eindhoven
  • 19.30 uur     De vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2015, door Luc Aben, hoofdeconoom Van Lanschot
    20.15 uur     Pauze
  • 20.30 uur     Introductie Van Gogh, door Jan Kees Lemkes, voorzitter van museum Vincentre
  • 20.45 uur     Presentatie van de Relievo door een expert van het Van Gogh Museum
  • 21.30 uur     Afsluiting en borrel (tot circa 22.30 uur)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Suzan van de Vorst-Swinkels, telefoon (040) 265 71 31, e-mail s.vandevorst-swinkels@vanlanschot.com. Doet u dat bij voorkeur voor 1 februari 2015, in verband met de beperkte beschikbaarheid van plaatsen.

Extra bijeenkomsten op 10 en 12 maart 2015

Bent u verhinderd op 26 februari 2015? Dan attenderen wij u graag op twee extra dagen waarop wij onder andere onze visie op de financiële markten en vooruitzichten voor de wereldeconomie bespreken: 10 en 12 maart 2015. Beide bijeenkomsten vinden plaats tussen 17.30 uur en 19.00 uur in het kantoor van Van Lanschot Eindhoven . Ook hiervoor kunt u zich aanmelden bij Suzan van de Vorst-Swinkels.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot