Vermogensbeheer 2015 in Zeist

Aan het begin van dit jaar kijken we graag met u terug op 2014 en vooruit naar 2015. Wat waren de macro-economische ontwikkelingen in 2014 en wat zijn onze langetermijnverwachtingen? Maarten Kneepkens praat u bij over onze beleggingsvisie. Ook zal Richard Bruens u meer vertellen over de koers die Van Lanschot vaart.

Programma

  • 19.30 uur  Ontvangst in het Koetshuis van Van Lanschot Zeist
  • 20.00 uur  Welkomstwoord
  • 20.05 uur  Strategie Van Lanschot, door Richard Bruens, lid Raad van Bestuur
  • 20.30 uur  Beleggingsvisie 2015, door Maarten Kneepkens, hoofd Vermogensbeheer A la Carte
  • 21.15 uur  Borrel

Aanmelden

U bent van harte welkom met uw partner en/of introducé(e). Stuur een e-mail naar Kyra Meulenberg, k.meulenberg@vanlanschot.com, of bel (030) 659 99 12. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kyra Meulenberg.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot